Pályázatok

A Novodent 99 Bt. az alábbi pályázatokat nyújtotta be sikerrel:

 

TÁMOP-6.2.4.A-11/1-2012-0071

A Novodent 99 Bt. 5.106.000 Ft támogatást nyert a TÁMOP-6.2.4.A-11/1 „Foglalkoztatás támogatása egészségügyi intézmények számára” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A projekt keretében egy fogászati asszisztens és egy klinikai fogászati higiénikus kollégát tudunk foglalkoztatni, részmunkaidőben.

Pályázatunk célja az egészségügyi humánerőforrás ágazatban tartása, hiányszakmák, hiányterületek felé történő orientáció.

Célunk továbbá a foglalkoztatás támogatása mellett olyan, a nemzetközi gyakorlatban bevált team formában végzett ellátási szolgáltatások bevezetése, amellyel elérhető a gyógyítás betegközpontúságának erősítése és a gyógyítás hatékonyságának növelése.

 

TÁMOP-2.1.3.A-12/1- 2012-0475

Vállalkozásunk 3.531.433 Ft uniós támogatást nyert a TÁMOP.2.1.3.A-12/1 „Munkahelyi képzések támogatása a mikro- és középvállalkozások számára a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A projekt során a Novodent 99 Bt. dolgozói számára olyan angol és német nyelvi képzéseket tett lehetővé, amelyek segítségével jelentősen fejlődött a dolgozók nyelvtudása, növelve ezzel a vállalkozás versenyképességét.

A megvalósított akkreditált nyelvi képzéseken 6 fő vett részt.

Fontosnak tartjuk, hogy vállalkozásunknál versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkaerő álljon rendelkezésre. Hiszünk abban, hogy a továbbképzés nemcsak versenyképességünket, de a dolgozói együttműködés hatékonyságát is növelik.

A Novodent 99 Bt. számára fontos, hogy dolgozói naprakész tudással rendelkezzenek szakmájukon belül és felkészültségük megfeleljen a piaci elvárásoknak, ezzel is a versenytársak fölé emelkedve tartsa meg a cég versenyképességét.

Cégünknél ez fokozottan igaz, hiszen a megalakulás óta működésünk jelentősen bővült.

Szeretnénk megőrizni vezető szerepünket a kiélezett versenyben, és munkavállalóinkat is szerettük volna támogatni.

A megvalósított projekt sikeresen hozzájárul cégünk fejlődéséhez, bevételeink növeléséhez és későbbi újabb fejlesztésekhez. A projekt cégünk stabilitását erősíti. A projekt pozitív eredményeiből közvetlenül profitál cégünk. A képzésbe bevont dolgozóink valamennyien elismert, megbecsült szakemberek, ügyfeleink számára kimagasló szolgáltatást tudnak nyújtani. Munkájukra hosszú távon számítunk.

 

GOP-2.1.1-11/M-2013-2525

A Novodent 99 Bt. 10 385 956 forint uniós támogatást nyert a GOP-2011-2.1.1/M „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 11,5 millió forintos összköltségű beruházás révén a cég új telephelyet vásárolt.

A Novodent 99 Egészségügyi és Szolgáltató Bt. projektje során új telephelyet vásárolt. A fejlesztésre azért volt szükség, mert az aktuális, már meglévő telephelyeinek mérete és kapacitása már nem volt kielégítő, a fogászati kiskereskedelmi tevékenységével járó adminisztrációs és könyveléstechnikai feladatok átlátható, hatékony és gazdaságos ellátására már nem volt lehetőség.

Jelen projekt keretein belül tehát ingatlan vásárlása volt a cél, amely irodaként funkcionál.

A projekt költségvetése: 11 539 952 Ft, a saját forrás összege: 1 153 996 Ft, a vissza nem térítendő támogatás összege: 5 192 978 Ft, az igényelt mikrohitel összege 5 192 978 Ft

A projekt a eredeti célkitűzéseknek megfelelően sikeresen és eredményesen megvalósult.

 

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »