Fogászati röntgen

Számos esetben betegeink fogazatának állapotáról csak röntgenfelvétellel tudunk kellően pontos képet kapni. Alapvetően kétféle röntgenezési eljárás közül választ a fogorvos. Az egyik eljárásban egy bizonyos fogról készül jó felbontású és pontos röntgenkép, másik esetben a teljes fogazatról készítünk úgynevezett panorámaröntgent, ami nemcsak az egyes fogakat mutatja meg, hanem a fogak egymáshoz viszonyított elhelyezkedését és az ebben mutatkozó esetleges rendellenességeket is.

Intraorális és OPT röntgenfelvételeket a Novodent rendelőiben is módunkban áll elkészíteni, ha a fogorvos ezt szükségesnek látja. Betegeink kényelmét szolgálja, hogy ezekért a képalkotó eljárásokért nem kell külön szakrendelőt felkeresniük, hanem itt helyben elkészülhetnek a felvételek. Rövid várakozási időt követően a kezelés már a képek birtokában, a felvételekről leolvasható diagnosztikai információk feldolgozásával folytatódhat.

Bejelentkezés

Várjuk Önt a Füredi sétány 7. szám alatti magánrendelőnkben.
Bejelentkezés a
+36 99 510 628
telefonszámon,
rendelési időben
H-Sze-P: 8:00-13:00 óráig
K-Cs: 13:30- 18:00 óráig

Fogászat

A Novodent teljes körű fogászati ellátást biztosít pácienseinek. Esztétikai és fogmegtartó kezeléseken túl fogpótlásokat és szájsebészeti eljárásokat is végzünk magánrendelőnkben. 

Tovább »

Képzések

Fogászati rendelőkben és klinikákon dolgozó fogorvosi asszisztensek képzését a Novodent évek óta magas színvonalon végzi. Tekintse meg 2019. szeptemberében induló képzéseinket! Nyilvántartási szám E-000776/2014

Tovább »

Szállást is szeretne?

Ha távolról érkezik, kezelése több napot vesz igénybe, szívesen ajánlunk különböző kategóriájú hoteleket, panziókat, vagy bérlakásaink valamelyikében is eltölthet néhány napot.

Tovább »